1. leht 1-st

Küsimus broomi ja aminohapete keemiliste omaduste kohta

Postitatud: 21 Mai 2011, 19:54
Postitas algaja
Kas keegi palun ütleks mulle:
millise ehitusega rasvad reageerivad broomiga?
Miks on aminohapped amfoteersed?
Ja millised oleksid nende reaktsiooni võrrandid?

Keemia koduses töös oleks vaja teada. Tänud neile kes aitavad.

Re: Küsimus broomi ja aminohapete keemiliste omaduste kohta

Postitatud: 21 Mai 2011, 20:02
Postitas System
Karboksüülrühm annab aminohappele happelised omadused ja aminorühm aluselised omadused. Seepärast on aminohapped amfoteersete omadustega.

Pilt

ORGAANILINE KEEMIA Lühikonspekt gümnaasiumile

Re: Oleks vaja abi

Postitatud: 21 Mai 2011, 20:34
Postitas algaja
Suur tänu sulle System

Re: Küsimus broomi ja aminohapete keemiliste omaduste kohta

Postitatud: 21 Mai 2011, 20:48
Postitas System
algaja kirjutas:Suur tänu sulle System
Täna googlet, kahjuks esimese küsimuse vastust google ei leidnud. Amfoteersuse täpne seletus:
Amfoteersus on keemilise aine võime reageerida olenevalt tingimustest aluse või happena. Selliseid aineid nimetatakse amfolüütideks.